Nöje

Kate Winslet sågar Ozempic: “Fruktansvärt”

Kate Winslet är långt ifrån begeistrad över den senaste tidens Ozempic-trend – inte minst då hon själv lidit av en ätstörning i sin ungdom. “Det låter fruktansvärt”, säger hon i en intervju med New York Times.

Foto: Shutterstock

Ett flertal kändisar – däribland Oprah WinfreyKelly OsbourneKylie Jenner och Jessica Simpson, har under senare tid ryktats använda sig av diabetesmedicinen Ozempic för att gå ner i vikt. Men en som inte har hoppat på Ozempic-tåget är Kate Winslet, 48, det framkommer i en ny intervju i New York Times.

“Låter inte folk prata om det”

I intervjun berättar Winslet att hon inte vet exakt vad Ozempic är för något:

“Allt jag vet är att det är något piller som folk tar, eller något sånt”, säger hon till tidningen.

Efter en förklaring om läkemedlet, som är avsett för diabetiker men har blivit populärt bland personer som vill gå ner i vikt eftersom det tenderar att dämpa aptiten, säger stjärnan att det “låter fruktansvärt”.

Skådespelaren noterar även att hon led av en ätstörning omkring samma tid som Titanic (1997) kom ut – något som knappast blev bättre av filmbranschens besatthet av vikt.

Hon berättade dock aldrig om sina problem för någon annan:

“För gissa vad – folk runtomkring dig säger: ‘Du ser jättebra ut! Du har gått ner i vikt”, förklarar hon. “Så till och med komplimangen om att se bra ut är kopplad till vikt. Och det är den enda saken som jag inte låter folk prata om. Om de gör det säger jag till direkt.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!