Nöje

Khloé Kardashian “saknar inte sitt gamla ansikte”

Khloé Kardashian har under årens lopp ofta beskyllts för att ha opererat sitt ansikte – anklagelser som realitystjärnan återigen fick riktade mot sig när hon nyligen publicerade ett klipp på Instagram.

Foto: Instagram @khloekardashian/Shutterstock

Det var när Khloé Kardashian nyligen publicerade en video på Instagram där hon berättade om sin träningsrutin som flera användare kommenterade hennes ansikte – vilket många anser har genomgått stora förändringar under senare år.

Slår tillbaka mot elaka kommentaren

Kardashian berättar i klippet att hon “försöker uppbåda energin att träna”. Därefter visar hon sina följare bland annat hur hon stretchar, samt låter sin dotter, True, säga hej till kameran. Trots videons innehåll handlar många av följarnas frågor inte om träning, utan om Kardashians ansikte:

“Vad hände med hennes ansikte”, frågar en person.

“Jag kände inte igen henne”, skriver en annan.

En tredje kommentar lyder: “Saknar du ditt gamla ansikte?”

Denna kommentar har Kardashian själv svarat på: “Nej”, skriver hon kort och gott.

Foto: Shutterstock

“Har opererat näsan”

Kardashian har tidigare berättat att den enda skönhetsoperation hon genomgått är en näsoperation:

“Alla säger, ‘Herregud, hon har gjort sin tredje ansiktstransplantation’. Men jag har opererat näsan en gång”, berättade hon i en Keeping Up with the Kardashians-återförening 2021 enligt People.

Hon fortsatte: “Alla blir så upprörda, typ, varför pratar jag inte om det. Men ingen har någonsin frågat mig. Du är den första som som någonsin frågat mig om min näsa i en intervju. Visst, jag har har gjort injektioner – inte Botox. Jag har reagerat väldigt illa på Botox.”

Foto: Instagram @khloekardashian/Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!