Nöje

Knepet som får din huvudvärk att försvinna på 2 minuter

Det finns inget som är så jobbigt som huvudvärk. Men med det här enkla knepet kan du faktiskt göra dig av med huvudvärken utan att ens behöva knapra värktabletter!

Foto: Unsplash

Huvudvärk kan te sig på många sätt, den kan vara molande eller bultande och vara ett resultat av allt från stress till bakfylla. Hur den ter sig eller vad den grundar sig ur är dock inget vi orkar tänka på när den väl är där – då vill vi bara att den ska försvinna!

Nu finns det alltså ett trick för det här! Youtubern och affärskonsulten Kamil K. Wawrzyszko har fler än 73.000 prenumeranter på sin Youtube-kanal, där han gör klipp om inspiration, motivation och smarta knep! Det är alltså han som är mannen bakom knepet. Hans klipp om hur man blir av med huvudvärk har visats över 5,5 miljon gånger. I klippet beskriver Kamil om hur du ska fokusera på din huvudvärk, dess form, färg och placering om och om igen, tills den är borta. Folk säger att deras huvudvärk går från att vara en stor, mörk form till en lättare, mindre form medan du utför övningen och till sist försvinner den. Andra säger att de haft så ont i huvudet att de varit nära att kräkas men att de genom knepet fått den hemska huvudvärken att lätta.

Kolla in klippet nedanför för att lära dig mer, det kan vara värt ett försök nästa gång en huvudvärk smyger sig på!

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Läs även:

3 enkla vardagsövningar som förebygger huvudvärk och förbättrar din hållning.

8 varningstecken på att du håller på att bli utbränd.

Att vara arg påverkar din hälsa på 7 sätt (dags att bryta mönstret)

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!