instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Kvinnliga förebilder tar emot pris i Ellos awards

Av: Metro Mode

För andra året i rad anordnades Ellos Awards för att hylla kvinnor som hjälper till att skapa en mer jämställd och inkluderande värld. Nedan kan du se vilka som fått priserna i år!

Galan vill hylla kvinnor som hjälpt till att upplösa tabun kring kvinnofrågor, främja kvinnligt entreprenörsskap, vidga skönhetsidealen och skapa mer utrymme för andra kvinnor i samhället. Den medverkade juryn var Asabea Britton, Elaine Eksvärd, Karin “Kajjan” Andersson och Molly Hammar.

Hyllar och lyfter kvinnor

Den digitala galan är en del av Ellos initiativ #equallywomen, en satsning som genom olika nedslag hyllar och lyfter kvinnor samt utmanar bilden av vad kvinnlighet egentligen är. Galan sker i samarbete med organisationen Kvinna till Kvinna, en organisation som verkar i flera olika länder för kvinnors rättigheter. För varje röst Ellos har fått in har de skänkt 1 kr till kvinnorättsorganisationen. Totalt fick de in hela 80 549 röster vilket avrundades uppåt till ett värde av 100 000 SEK!

Se nedan för alla pristagare i Ellos Awards 2021!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår