Nöje

Kyle Richards öppnar upp om uppbrottet med maken Mauricio Umansky

De äkta makarna Kyle Richards och Mauricio Umansky, kända från realityserien The real housewives of Beverly Hills, har hittills varit sparsamma med kommentarer gällande sin separation som ska ha ägt rum tidigare i år. Nu öppnar Richards upp om känslorna kring uppbrottet.

Foto: Instagram @kylerichards

I juli i år rapporterade People att Kyle Richards och Mauricio Umansky hade separerat efter nästan tre decennier som gifta:

“Kyle och Mauricio har varit separerade ett tag nu men de bor fortfarande ihop. De fortsätter att vara vänner under tiden som de försöker komma fram till vad nästa steg är för dem och deras familj”, berättade en källa för tidningen.

“Skulle vilja lösa det”

Richards och Mauricio förnekade till en början ryktena om ett uppbrott, men i en intervju med TMZ i slutet av september bekräftade Umansky att de äkta makarna hade separerat. Han hävdade dock att skilsmässa inte var aktuellt:

“Vi pratar inte om skilsmässa just nu. Det är inte något som vi har att göra med. Vi har att göra med en separation”, sa han enligt Page Six, och tillade att han och Richards inte var “redo att kasta in handduken än” efter “26 fantastiska år”.

Nu Richards öppnat upp mer om uppbrottet, som har kantats av rykten om otrohet från både hennes och Umanskys sida. Under en panelintervju på BravoCon 2023 berättade realityprofilen att det var svårt för henne att hantera ämnet när det lyftes i den senaste säsongen av The real housewives of Beverly Hills:

“Det var nytt för mig, det vi gick igenom. När vi började spela in programmet bodde vi tillsammans och det gör vi även idag, och jag visste inte hur jag skulle hantera det. Jag är också en person som inte kan låtsas […] så när många av de där grejerna händer med min man kan du se att jag inte är glad eller lycklig.”

Hon fortsatte: “Jag vill bara säga att många tänker: ‘Lös det’. Uppenbarligen är det vad jag skulle vilja.”

Foto: Instagram @kylerichards

Kyle Richards och Mauricio Umansky gifte sig 1996. Tillsammans har de döttrarna Alexia, 27, Sophia, 23 och Portia, 15. Dessutom har Richards dottern Farrah, 35, från en tidigare relation.

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!