Nöje

“Love is Blind”-Lucas om nya kärleken Frida

I återföreningen i Love is Blind: Sverige avslöjade Lucas Gustavsson att han inte längre var singel. Nu berättar han mer om sin nya relation i en intervju med Expressen.

Foto: Privat/Netflix

Det blev inget lyckligt slut för Emilia Holmqvist, 34, och Lucas Gustavsson, 30, i den svenska upplagan av Love is Blind. Däremot har Lucas nu funnit kärleken på nytt.

“En rolig historia”

I en intervju med Expressen berättar Gustavsson hur det gick till när han började dejta sin nya tjej Frida, som han träffade under en utekväll i Stockholm:

“Det är en rolig historia. Hon gick fram till mig på en bar. Hon sa att jag såg bra ut och därifrån började vi prata. Sen snackade vi ett par veckor på Snapchat”, säger han. “Till slut skulle vi byta nummer. Och när vi bytte nummer och jag skulle lägga till det i telefonen så ser jag att jag har hennes nummer. Då har vi setts ganska exakt ett år innan. Samma bar också.”

Lucas tillägger att Frida är 28, jobbar i byggbranschen och har pluggat till civilingenjör.

Foto: Privat

I det sista avsnittet av Love is Blind: Sverige, där deltagarna återförenades för att diskutera säsongen som gått, berättade Holmqvist och Gustavsson hade de hade fortsatt dejta i ungefär två veckor efter inspelningarna. Relationen fick dock ett abrupt slut när Emilia konfronterade Lucas gällande hans känslor.

Foto: Netflix

Idag är Holmqvist singel – men många fans hoppas på en romans mellan henne och Christofer Pocock efter en gemensam intervju som de gjorde i Morgonpasset i P3 i slutet av januari.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!