instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Maxa spa-upplevelsen och bada i rött vin eller kaffe – sägs göra mirakel för din hy

Av: Metro Mode

Visst är det så otroligt skönt och avslappnade att gå på spa? Men om du är ute efter det där lilla extra är Yunessun Spa Resort i Japan något för dig!

Foto: IBL/Unsplash

Annons

Att unna sig själv en dag på spa med allt vad det innebär – massage, ansiktsbehandling och vila i en pool. Älskar du rött vin och vill kombinera ditt besök med vindrickande är den här unika resorten i Japan något du förmodligen kommer att skriva upp på din bucket list. Dricka vin samtidigt som du badar i rött vin – ja du läste rätt! Grundarna av spa:et tror på det röda vinets helande kraft – det sägs innehålla antioxidanten resveratrol som har många hälsofördelar. Några utav dessa är ökad cirkulation, minskad risk för inflammationer samt en förmåga att stärka huden. Så – ta dig ett glas vin och hoppa in i poolen där ytterligare rött vin tar hand om din hud.

Foto: IBL/Yunessun Spa Resort

Vill du hellre bada i kaffe går det också bra, det finns nämligen badtunnor för det också. Kaffe sägs ladda om huden och ha avslappnande och förskönande effekter. Vad säger du – är det här något som du vill testa? Känner du att Japan känns lite för långt bort och behöver tips på spahotell och anläggningar i Stockholm kan du läsa om det här.

Källa: Elle mat & vin

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår