Nöje

Trendspaning inför 2019: Vi har tagit reda på nästa års stora trender

2018 lämnar vi många trender bakom oss – både när det kommer till mode, skönhet, hälsa och inredning. Välkomnar gör vi färgglatt och maxat mode men också stora färgkontraster när det kommer till inredningen i våra hem. På tallriken ersätter vi köttet i ännu högre grad med gröna alternativ och här hittar listar vi 2019 års stora trender. 

Foto: Unsplash 

Modetrender 2019

Modetrender 2019

Nästa års mode stavas färg, fransar och 80-tal. Du kan redan nu börja förbereda din garderob för 2019 med allt från 80-tals inspirerade kavajer och örhängen, till kläder i alla möjliga pastellfärger. Lägg till byxor med extra hög midja och du är helt rätt ute.

Kolla in alla modetrender här >>

Nästa bild
Inredningstrender 2019

Inredningstrender 2019

Året kommer att handla om brända toner, stora kontraster och torkade blommor. 2019 års färgpalett är inspirerad av naturliga nyanser som sand, grädde och havre men också av brända och gyllene toner som roströd, honung och brunt. Tillsammans bildar dessa harmoniska och behagliga kombinationer.

Kolla in alla inredningstrender här >>

Nästa bild
Hälsotrender 2019

Hälsotrender 2019

Den gröna maten och den medvetna konsumtionen är två trender som åker med hela vägen in i 2019. Det mer hälsomedvetna tänket rinner även över till våra dryckesvanor. 2019 är det drycker med lägre alkoholhalt eller ingen alkohol alls, som gäller. Utöver dessa ser vi konstgjort kött och mat som innehåller pre- och probiotika som gynnar din maghälsa ploppa upp på trendlistan.

Kolla in alla hälsotrender här >>

Nästa bild
Skönhetstrender 2019

Skönhetstrender 2019

Vintern innebär ofta en hel del fester, men också många långa, mörka dagar som gör att man lätt känner sig trött och grå. På kinderna är det aprikosfärgat som gäller, och du kan med fördel matcha rouge med färgen på din ögonskugga. Glitter och skimrande ögonskuggor, en eyeliner som markerar ögonen eller ögonskuggor i naturliga färgtoner är ögonsminket som trendar i vinter.

Kolla in alla skönhetstrender här >>

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!