instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Mikael Nyqvist dotter öppnar upp om sorgen efter sin far: “Väntar på att du ska komma hem”

Av: Cassandra Brunstedt

Det har passerat ett år sedan omåttligt folkkära skådespelaren Mikael Nyqvist somnade in och lämnade ett helt land (och värld) i sorg och saknad. Nu har Mikaels dotter Ellen Nyqvist publicerat en fin men samtidigt hjärtskärande hälsning till sin pappa på Instagram – och vi blir kraftigt berörda!



På sin Instagram beskriver Ellen hur hon väntar på att Mikael ska komma hem från en jobbresa, krama henne hårt och bli irriterad för att hon har på sig hans skjorta utan att ha frågat om lov. Hur hon ser sin pappa på gatan och fortfarande tar upp telefonen för att ringa honom.

Annons

Den 27 juni 2017 dog Michael Nyqvist, 56 år gammal efter en tids kamp mot lungcancer. I förrgår, ett år efter Mikaels död, öppnar dottern Ellen upp om sin sorg för första gången – och vi känner verkligen med henne.

Ett år idag pappa. Väntar fortfarande på att du ska komma hem från en jobb resa. Jag ska möta dig i hallen när du kommer. Vi har verkligen längtat efter varandra, den här gången har det vart en lång och kämpig resa och vi har så mycket att prata om. Du kramar mig länge och sen blir du arg för att jag har på mig din skjorta. Jag får inte låna dina saker utan att fråga, jag vet det. Tänker ofta att det kommer bli så jobbigt att samla ihop alla dina grejer nu igen när du kommer hem. Tar fortfarande upp mobilen för ett ringa dig. Ser dig ofta på gatan. Kan inte förstå att det gått ett år. Kan inte förstå att du är borta. Förstår ingenting. Min finaste människa. Älskade pappa. ❤

Ett inlägg delat av Ellen Nyqvist (@ellennyqvist)

Foto & källa: Instagram.com/Ellennyqvist

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår