Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Missade du mellofinalen? Här är Clara Henrys Skam-hyllning du måste se

“Fel låt vann” och så vidare. Även om du missade finalen av Melodifestivalen har du fått veta det mesta i efterhand. Det du däremot inte får missa är Clara Henrys och Alexander Rybaks fantastiska hyllning till Skam. Se klippet här!

smak_815-kopiaKälla & foto: SVT/Melodifestivalen

Lördagens final av Melodifestivalen bidrog till många snackisar. Två av dem är Zara Larssons show i mellanakten och att den internationella juryns röster vägde tyngre än svenska folkets. Det som däremot fick oss att vika oss av skratt i tv-soffan var programmets hyllning till den norska serien Skam. Handlingen är enkel: Clara Henry (Noora) har förälskat sig i Alexander Rybak. Problemet är att hon älskar Melodifestivalen medan “Alex” (William) är med i gänget “the mellohaters” och beter sig som en drittsekk. Om du har missat SVT:s “Smak” måste du bara se den. På SVT Play finns alla delar av Smak: etttvå och tre. Kolla in ett smakprov här nedanför.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!