Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE +

Morsdag: Fira världens bästa mamma med 12 presenter som garanterat går hem

Den 28 maj är det mors dag och det är dags att visa lite extra uppskattning till din mamma. För att hjälpa dig att hitta den perfekta morsdagspresenten har vi, i samarbete med Presenter valt ut 10 presenter som garanterat kommer bli uppskattade.

present.se-snurr

Är det någon som verkligen förtjänar lite extra uppskattning så är det våra mammor. De fantastiska kvinnorna som alltid ställer upp och finns där. Att hitta den perfekta presenten kan vara svårt, eftersom mammor har en tendens att aldrig önska sig något. Därför har vi valt ut 10 presenter som passar alla sorters mammor. I bildspelet finns presenter som passar allt ifrån den matlagningsintresserade, till livsnjutaren och till den som helt enkelt har allt. Fler inspirerande och annorlunda förslag på mors dag-persenter hittar du hos Presenter som har sammanställt 600 presenter till mamma.

1. 3-i-1 Multivas

Den här fina vasen passar alla typer av buketter eftersom du kan anpassa vasens öppning med snygga kromdetaljer. Perfekt till mamman som älskar blommor.

Den kostar 699 kronor och här kan du köpa den>

2. Wellness-set “time off”

Skäm bort din mamma med en stund ro och vila. Detta spapaket är fullt av produkter som doftar vit lilja. Perfekt till mamman som behöver koppla av.

Paketet kostar 179 kronor och finns att köpa här>

3. Vegansk matlagning, heldag – Stockholm

Är din mamma matintresserad och nyfiken på att testa nya smaker? Då är en matlagningskurs en perfekt present. Som den här veganska matlagingskursen i Stockholm. Perfekt för mamman som älskar mat.

Priset för kursen ligger på 1 800 kr/per person och här kan du köpa den>

4. 30-dagarsutmaning: Avslappning

Behöver din mamma få in mer avslappning i sitt liv? Då passar väl den här utmaningen bra? Den här boxen innehåller 30 kort som hjälper dig att koppla av och slappna av. Perfekt för mamman som har mycket stress i livet.

Den kostar 105 kronor och finns att köpa här>

5. Armband med stjärntecken

Det här fina armbandet med stjärntecken är en fin och personlig present till mamma. Perfekt för mamman som har allt.

Det kostar 569 kronor och finns att köpa här>

6. Självkylande champagnekylare

En flaska champagne kan lyxa till den tråkigaste vardagen. Ha champagnen alltid på kylning med en självkylande kylare. Perfekt för mamman som älskar att njuta av livet.

Den kostar 999 kronor och finns att köpa här>

7. Tesil Mumin

Är din mamma en tedrickare av rang passar det bra att ge bort en riktigt fin tesil, som den här med Mumin. Perfekt till mamman som aldrig kan få nog av te.

Den kostar 209 kronor och finns att köpa här>

8. Saltyoga – Stockholm

Är din mamma intresserad av välmående och yoga? Då kan du ge henne ett saltyoga-pass. Perfekt för mamman som är en Yogi.
Det kostar 400 kronor och finns att köpa här>

9. Presentbox med ingredienser till tryffelrisotto

Ge bort ett lyxigt matpaket till din mamma med ingredienser till en risotto ni kan laga tillsammans. Ni får testa något nytt, umgås och njuta även god måltid. Perfekt till den matlagningsintresserade mamman.

Paketet kostar 379 kronor och finns att köpa här>

10. Macaronset i 11 delar

Med detta nybörjarset kan din mamma eller ni tillsammans bli mästare på att baka macarons. Perfekt till mamman som älskar att baka.

Det kostar 299 kronor och finns att köpa här>

11. Graverat armband

Vem blir inte glad av att få ett smycke, eller till och med ett graverat smycket? Skriv en hälsning till din mamma på detta fina armband. Perfekt till världens bästa mamma.

Det kostar 569 kronor och finns att köpa här>

12. Badrock

Ge bort en personlig och omtänksam gåva till din mamma, som den här badrocken där du kan få hennes namn inbroderat. Perfekt för mamman som behöver ta det lugnt.

Den kostar 665 kronor och finns att köpa här>

I samarbete med Presenter.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!