Nöje

Nedräkningen har börjat! Här är allt vi vet om Big Little Lies säsong 2

Enda sedan vi såg sista avsnittet av Big Little Lies har vi väntat och hoppats på en säsong två. I december var det ett faktum det kommer ytterligare en säsong. Väntan har officiellt börjat och här är allt vi än så länge vet om den nya säsongen!

big-litle-liesFoto: HBO

Innan du börjar läsa måste vi bara säga SPOILERVARNING! Har du inte sett serien och vill se den, sluta läs nu och kom tillbaka när du sett den. Ni andra, varsågoda!

Vad kommer den handla om?
Den här säsongen kommer inte vara fri från drama (eller våld). HBO beskriver den som att förhållanden kommer nötas, lojaliteten kommer frätas bort och risken för känslomässigt och kroppsligt våld kommer att öka. Så… vi behöver nog inte vara oroliga för att säsongen kommer bli tråkig.

När kommer den sändas?
Inspelningarna är rean i full gång men vi får vänta en stund på att få se resultatet. Säsongen kommer släppas någon gång under 2019 (tyvärr) och det kommer blir sju avsnitt, precis som säsong ett.

Vilka kommer vara med?
Ligan från Monterrey kommer tillbaka och vi får återse Reese Whiterspoon, Nicole Kidman Shailene Woodley, Zoe Kravitz och Laura Dern i sina roller. Även Adam Scott som spelar Medelines man Ed kommer att återvända. Det kommer inte bli lugnt i Kalifornien när Madeleine, Celeste, Jane, Bonnie och Renata möts igen.

Meryl Streep kommer vara med!
Vi skrev om det tidigare i år och vi känner på oss att detta kommer bli SÅ bra. Meryl kommer att spela Alexander Skarsgårds karaktär Perrys mamma, Mary Louise Wright. Hon kommer till Monterrey för att få svar på vad som hände med hennes son.

First day on the set with Meryl and “my” darling boys! #BigLittleLies

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Alexanders Skarsgård kommer tillbaka!
Som ni vet så mördades Alexanders karaktär Penny i slutet av första säsongen. Tv Line har dock bekräftat att han kommer fortfarande dyka upp i Monterrey, men i form av flashbacks.

Det kommer också dyka upp MÅNGA nya karaktärer
I den här säsongen kommer vi få stifta bekantskap med Bonnies (Zoe Kravitz) föräldrar, Elizabeth och Martin Howard. Jane (Shailene Woodley) kommer få en ny kollega som heter Corey Brockfield och är surfare och marinbiolog. Det kommer också börja en ny person på Otter Bay School som blir vän med Jane, de delar med sig av sina djupaste hemligheter.

Nu vill vi bara att serien ska ha premiär, för vi kan knappt vänta längre.

Källa: Glamour

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!