Nöje

Nicole Falciani avslöjar sanningen bakom varför Eric Saade valde att göra slut

Bröllopsdrömmen gick i kras i maj tidigare i år, när Eric Saade valde att avsluta den fem år långa relationen med Nicole Falciani. Nu avslöjar Nicole anledningen bakom Erics beslut. 

Foto: @nicolefalciani / @ericsaadeofficial

När Nicole har uttryckt sig kring uppbrottet har hon beskrivit hur beslutet från Erics sida kom som en chock för henne. “Jag tror att de flesta kan känna igen sig i att om man ska gifta sig, så tror man att det är den personen man ska dela resten av sitt liv med”, säger Nicole, “jag hade inte misstänkt något. Jag var hundra procent ovetande.”

Saade har också uttalat sig kort om händelsen. Han fattade sig kort och förklarade i en intervju att allt har sin tid och att tiden för hans och Nicoles förhållande hade passerat.

I en frågestund på sin Instagram öppnar Nicole upp sig om den verkliga anledningen bakom uppbrottet. ”Det som hände var kort och gott att han gjorde slut från ingenstans, då han sa att han inte gillade min personlighet. Vilket han kom fram till precis när vi skulle gifta oss, efter att han valt att fria och efter att vi varit ihop i fem år.”

Det låter klart lite märkligt att helt plötsligt komma på att man inte tycker om sin partners personlighet när man precis har friat och har ett kommande bröllop.

Nicole avslutar sin frågestund med att bestämt klargöra att hon inte har någon som helst kontakt med Saade idag, och att hon inte heller vill ha det.

Läs också:
Nicole Falciani och Eric Saade har gjort slut – och avbryter sitt bröllop

Hanna Schönberg bekräftar relationen till Eric Saade

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!