Nöje

Nostalgidrömmen! Westlife återförenas och släpper ny singel

Var det någonting vi älskade under 90- och 00-talet så var det pojkband. Och vi älskade dem verkligen, hur många hjärtan klappade inte för pojkarna med mittbena? Nu är det dags att återuppleva känslorna igen. För nu återförenas Westlife!

westlife-puff-2Foto: Getty images

Vi har kanske glömt bort våra barndomsidoler och alla deras smäktande ballader, vi säger bara Mandy och Against all odds. Nu är kan det vara läge att leta fram din gamla Westlife-skiva (ja, vi skriver skiva för vi vet att du har en sån) och börja lyssna på de gamla klassikerna igen. Det kan också vara läge att starta upp gamla bråk som rörde vem i Westlife som egentligen var den snyggaste, var det Shane eller Nicky?

För det verkar som att våra gamla kärlekar  kommer att göra comeback. Enligt rykten har bandet återförenats och spelat in en ny singel. Det verkar också vara ingen mindre än Ed Sheeran som har skrivit deras nya singel. Låter inte helt fel tycker vi.

– De hoppas att Ed ska ge dem en modern profil inför återföreningen. Låten är redan inspelad och de håller på att putsa på de sista detaljerna inför lanseringen, inklusive en video. Det här kommer att bli helt enormt, säger en källa till Universal till The Sun.

Brian McFadden lämnade bandet 2004 och kommer enligt källor att inte återvända till bandet, så de som kommer att återförenas är Shane Filan, Kian Egan, Mark Feehily och Nicky Byrne.

Är du inte helt övertygad om att detta är den bästa nyheten på länge? Då säger vi bara, spana in den här videon här nedan och försök att inte bli nostalgisk.

Källa: Aftonbladet

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!