Nöje

Nu kan du fira jul i oktober – Stockholm får unik hotellupplevelse

Nu lanserar Blossa och Scandic en helt ny hotellupplevelse på Haymarket i Stockholm och slår upp dörrarna till Rum 24 – ett hotellrum utöver det vanliga, med julpynt från golv till tak. Här kan du fira julafton precis när du vill med både julgran, julmusik, julfilmer och allt annat som hör julen till.

Njut av rykande varm glögg framför den sprakande brasan och fly höstrusket i det specialdesignade dubbelrummet.

Från och med idag den 12 oktober fram till och med 24 december finns Rum 24 att boka på Haymarket by Scandic i Stockholm. Ett dubbelrum som är julpyntat från golv till tak för att ge besökarna den rätta känslan av julafton – redan nu. 

Inspirationen kommer från den klassiska julfilmen Ensam Hemma i New York, och tanken med Rum 24 är att sätta Stockholm på kartan som juldestination. Det är helt enkelt den perfekta upplevelsen för den som tycker att julen inte kan komma tidigt nog!

Många upplever hösten och vintern i Sverige som mörk och kall, och när vi närmar oss jul ökar stressen och oron över allt som ska hinnas med. Med Rum 24 hoppas Blossa kunna lysa upp en annars lång och mörk höst och ge alla en liten paus från julstress för att istället bara koppla av i julgransljusens sken.

”Julen ska vara njutning och avslappning, värme och mys. Men alltför många hinner inte ens sätta sig ner och njuta av den. December är för stressigt helt enkelt. Därför ser vi ett behov av en plats där det alltid är jul, så att man kan njuta av den när man vill” säger Caroline Grundström, Global Brand Owner, Blossa. 

Förutom rummets julinramning, kan besökaren njuta av klassiska julfilmer, lyssna på julmusik som spelas i högtalarna och dricka glögg som alltid står framdukad. Rum 24 är ett samarbete mellan Blossa och Haymarket by Scandic, som profilerar sig som Stockholms julhotell nummer ett. 

”Julkänslan och längtan till årets bästa årstid börjar tidigare och tidigare för varje år som går och därför är vi övertygade om att det finns många julälskare där ute som gärna skulle vilja uppleva känslan av julafton redan under en regnig tisdag i oktober eller november. På Haymarket by Scandic utlovar vi just detta tillsammans med Blossa och det känns fantastiskt att julen kan starta redan den 12 oktober, vi blir verkligen Stockholms julhotell nummer ett”, säger Jessica Norgren, hotelldirektör på Haymarket by Scandic.

I år är Rum 24 öppet för bokning fram till och med 24 december. Förhoppningen är att Blossas julrum ska bli ett återkommande inslag för den som vill få känslan av jul även i februari, mars eller till och med i juli. 

Läs även:

Annas Pepparkakor 2021 – här är årets smak.

Juleskum 2021 – spana in årets nya smaktwist från Cloetta.

Nu kan du fira jul i oktober – Stockholm får unik hotellupplevelse.

Blossa släpper glögg med smak av whiskey och alkoholfritt glubbel.

Blossa glögg 2021 – här är nya smaken.

Aladdinasken uppdateras med ny pralin 2021 – välkommen saltkaramell.

Cider med smak av skumtomte – höstens bästa nyhet!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!