Nöje

Nu släpps Bianca Ingrosso på Spotify!

Efter att Biancas sångröst gjort succé i en ny reklamfilm för influencerns sminkmärke Caia, släpps nu låten i sin helhet på Spotify.

Foto: Fabian Wester/Instagram @biancaingrosso

Det är lillebror Benjamin som står bakom musiken och han beskrev nyligen på Instagram vilken glädje det var att få ta med sig syrran till musikstudion. “Det var en dröm att få ta med syrran till studion, låta henne få sjunga i den där mikrofonen som jag sjungit i i alla år och äntligen få visa alla andra vilken talang och gåva hon alltid besuttit men aldrig riktigt vågat visa!” skrev han under inlägget.

Nu släpps den i sin helhet

Nu släpps låten i sin helhet på Spotify och Bianca har visat för oss att hon inte bara är en framgångsrik entreprenör och influencer, utan även en fullfjädrad musiker och artist. I reklamfilmen hörs ett utdrag ur låten men nu har den släppts i sin helhet på Spotify för den som vill kunna njuta Biancas ljuva stämma. Om låten Blomstertid skriver Bianca att hon vågat hoppa in i studion igen och spelat in hela för att sedan släppa på Spotify. “Trodde aldrig nånsin att detta skulle hända men ni fick mig att våga”, skriver hon på Instagram.

Läs mer:

Hör när Bianca tar ton – och sjunger i ny reklamfilm för CAIA

Så var Benjamin Ingrossos sommarprat

Bianca Ingrossos varumärke fortsätter växa – tillgångar på 200 miljoner

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!