instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Nyheter Hemglass 2024 – Spana in årets 11 nyheter

Av: Metro Mode

Hemglass elva glassnyheter kan sammanfattas med ”glass som går all-in”. Nostalgi och chilihetta samsas med en drömbåt och Sandwich Kladdkaka. Det blir också glassbus med Butterick’s, kaffeglass med Espresso House – och Malacos storsäljare Fizzypop har förvandlats till godisglass.

Foto: Hemglass

Sveriges största kafékedja Espresso House vet vad världens mest kaffedrickande folk vill ha. Nu lanseras deras populära Salted Caramel Latte som glass och säljs dels i glassbilen i februari, dels på utvalda Espresso House-kaféer i sommar.

Fizzypop Glasspinnar är en glass för alla godisälskare. Malacos storsäljande rosablå godisflaska Fizzypop har förvandlats till godisglass med smak av bubbelgum och med fizzigt strössel.

Tillsammans med Butterick’s, Sveriges roligaste butikskedja, släpps en tuttifruttiglass för alla busfrön. En isblå glass som färgar tungan blå (schhh!). Glasskartongen innehåller även en klassisk skämtsak.

Chili Lakrits är årets hetaste nyhet. En glass där isdoppet smaksatts med chili. En ny Sandwich släpps också: Sandwich Kladdkaka. Den naturliga uppföljaren till andra succéer där bakverk som semla, kanelbulle och saffransbulle varit förebilder.

Årets nostalgiglass är 8:an, en pinnglass med smörkola och hallonis som nu gör comeback. Dessutom släpps Popis – där smaken får gissas.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår