instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Nyttig frukostpizza på tio minuter – flera goda frukostrecept

Av: Metro Mode

Starta dagen med en gudomligt god, snabb och nyttig frukostpizza. Food Pharmacy har tagit fram en brunchmeny med njutning och hälsa i fokus – och här spelar frukostpizzan med stekt ägg på For Real! Foods frysta brödfria pizzabotten huvudrollen. 

Finns det något härligare än en god brunch?  Jo, om man vet att man samtidigt som man äter gott boostar kroppen med nyttigheter. För alla pizzaälskare som drömmer om att starta dagen med en god slice är det här den perfekta frukosten. Frukostpizzan med stekt ägg på For Real! Foods frysta brödfria pizzabottnar av svensk vitkål, ägg och mandelmjöl blir klar på ett kick. Pizzan kan förslagsvis avnjutas tillsammans med en hälsosam jordgubbsmilkshake full av goda bakterier för magen. Eller varför inte passa på att fylla frukostbordet till brädden med läckra hälsosamma plocktillbehör så som bovetescones, fröknäcke eller äppelskivor med jordnötssmör?

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår