Nöje

Obama och Springsteen startar podd – detta kommer den handla om

I måndags kom nyheten att Barack Obama och Bruce Springsteen startar en podcast ihop. Det har redan släppts två avsnitt och nedan berättar Obama vad som ligger till grund för de kommande samtalen mellan artisten och den före detta presidenten.

Foto: @springsteen

Obama och Springsteen har varit vänner sedan de möttes första gången under Obamas presidentkampanj 2008. Podcasten, som fått namnet Renegades: Born in the USA, produceras av Spotify och släppte i måndags de två första avsnitten. Podcasten kommer att vara en serie med samtal mellan Springsteen och Obama, och det har också släppts en trailer där de ses sitta och prata framför varsin mikrofon omgivna av instrument och inspelningsutrustning.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Barack Obama (@barackobama)

Sökande efter mening och sanning

Podcasten Renegades spås bli en stor succé med många lyssnare, precis som Michelle Obamas hyllade podcast blev förra året. Det ska redan ha spelats in åtta avsnitt av podcasten och Obama säger att trots deras uppenbara olikheter delar de samma sökande efter mening, sanning och ett sammanhang som ger utrymme för en mer komplex bild av USA. “Det vi har upptäckt under dessa samtal var att vi fortfarande delar en grundläggande övertygelse rörande USA:s grundpelare, som inte handlar om nostalgi utan att hitta en kompass för hur vi ska ta oss an de svårigheter som ligger framför oss”, säger Obama.

Läs också:

Barack Obama och George Clooney semestrar tillsammans i Italien – här är bilderna!

Barack och Michelle Obama startar podcasts med Spotify: “Vill ge röst åt underrepresenterade”

6 saker Michelle Obama lärt oss om livet – som du kan anamma i ditt liv idag!

Barack och Michelle Obama blir Netflix producenter – ska göra filmer och serier.

Källa: The Guardian

 

Foto: Instagram @spotify

Nästa bild

Foto: Instagram @spotify

Nästa bild

Foto: Instagram @spotify

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!