Nöje

Paradise Hotel 2021 läggs ner – programmet görs om

Efter anklagelser om övergrepp kastas en hel säsong av “Paradise hotel” i papperskorgen och hela formatet får sig en makeover. Nu vill programmet modernisera och förnya sig.

Foto: Instagram @paradisehotelse

Efter skandalen i våras, där två kvinnliga medverkande vittnade om övergrepp från en manlig deltagare i programmet, slutade programmet till sist att sändas helt. Nicole Falciani som var ny programledare berättade i TV4:s” Nyhetsmorgon” att hon tycker att produktionen borde ha agerat snabbare än de gjorde. “Sen tycker jag ändå att det är bra att de slängde ut honom och visade att det här är inte ett okej beteende. Men jag själv hade velat de att han blev utslängd tidigare”, säger hon i programmet.

Sveriges mest populära reality-program

“Paradise hotel” är ett av Sveriges mest populära reality-program, det har sänts i flera år och profiler som Malin Gramer, Rebecca Stella och Alex Schulman har varit programledare för programmet som går ut på att unga singlar åker till Mexiko där de genom maktspel och allianser försöker vinna en halv miljon kronor.

Efter avslöjandena om de misstänkta övergreppen slutade vårens säsong att sändas och även höstens kommande säsong har lagts ner. Produktionsbolaget Nordic Entertainment Group har istället meddelat att programmet kommer att göras om. Det nya programmet ska enligt uppgift lägga mer fokus på jämlikhet och mångfald då produktionsbolaget önskar modernisera och förnya konceptet.

Läs även:

Efter anklagelser om övergrepp – Paradise Hotels senaste säsong bortplockad.

Foto: Instagram @paradisehotelse

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!