Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Paris Hiltons starka reaktion på nyheten om Britney Spears

Paris Hilton har varit djupt investerad i kampen för Britney Spears frihet från det förmyndarskap som har begränsats stjärnans liv i över ett decennium. Så här reagerade Hilton på att Spears äntligen blivit fri.

Foto: Instagram @britneyspears/@parishilton

Den amerikanska tidningen Time utsåg i år Britney Spears till en av de 100 mest inflytelserika personerna 2021. Utmärkelsen till ära skrev Paris Hilton en rörande text om popikonen.

“Över ett decennium av trauma”

“När de flesta tänker på Britney Spears så tänker de på Britney, superstjärnan. Hon är ikonisk. En legend. En av de mest inflytelserika artisterna i popmusikens historia.”

Hilton fortsätter med att berätta hur hon själv ser Britney: “En mamma. En vän. En kämpe”. Hon skriver också: “Hon överlevde över ett decennium av trauma och övergrepp från sitt förmyndarskap /… / Vi står vid hennes sida när hon omvandlar smärta till mening”.

Gratulerade på Twitter

När världen nåddes av nyheten att Spears äntligen är fri från sitt förmyndarskap var Paris inte sen att gratulera sin vän. På Twitter lade hon ut en bild på sig själv och Spears, tillsammans med texten:

“Jag är så glad att den här dagen äntligen har kommit /… / Du är den mest motståndskraftiga, snälla och inspirerande själen. Dina bästa dagar ligger ännu framför dig!”

Läs även:

Britney Spears planerar sitt bröllop.

Britney Spears förmyndarskap upphävt efter 13 år – fansen jublar.

Paris Hilton har gift sig med Carter Reum – Mitt för evigt börjar idag.

Källa: Business Insider, Time

Foto: Twitter Paris Hilton

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!