Nöje

Britney Spears planerar sitt bröllop

I helgen fick vi de glada nyheterna att Britney Spears äntligen har blivit fri efter det tretton år långa förmyndarskap som kraftigt begränsat hennes liv. Stjärnan har redan börjat planera för sitt nya liv, och först på listan står ett bröllop.

Foto: Instagram @samasghari

Spears förlovade sig med skådespelaren och personliga tränaren Sam Asghari den tolfte september i år och för några dagar sedan delade stjärnan med sig av en spännande nyhet gällande det stundande bröllopet: vem som ska designa hennes bröllopsklänning.

Avslöjar designern

I ett inlägg på Instagram poserar Spears i en prinsess-lik rosa tyllklänning. Hon är dock snabb med att berätta att detta inte är den klänning hon tänker gifta sig i:

“Nej … detta är inte min bröllopsklänning” skriver hon och avslöjar därefter vem som fått äran att göra klänningen till den stora dagen: “Donatella Versace designar klänningen i detta nu”.

Kommer kanske gifta sig i Europa

Paret började dejta 2016 då de träffades på inspelningen av Britney Spears musikvideo till låten “Slumber party”. Redan före förlovningen i år har Asghari sagt att han vill gifta sig och bilda familj med Spears.

Var bröllopet ska hållas är ännu inte känt men Spears har hintat om att paret funderat på att hålla ceremonin i både Italien, Grekland, Australien och New York.

Läs även:

Britney Spears förmyndarskap upphävt efter 13 år – fansen jublar.

Britney Spears ger mamma Lynne skulden för förmyndarskapet – i nu raderad post.

Jamie Lynn Spears släpper sina memoarer med titeln Things I Should Have Said – se Britney Spears pik här.

Britney Spears har förlovat sig – visar upp förlovningsringen i ny video.

Källa: Harper’s Bazaar

Foto: Instagram @samashgari

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!