Nöje

Penny Parnevik får hyllningskommentarer efter bilden – “Vem som helst får rullar på magen”

Hyllningskommentarerna flödar efter Penny Parneviks senaste Instagram-inlägg. På bilden visar hon upp sin kropp – utan att dra in magen. “Jag önskar att det vore helt naturligt”, säger hon.

Foto: Instagram @pennyparnevik

Parnevik-systrarna är ständigt uppmärksammade och den senaste snackisen handlar om Penny Parneviks bikinibild som har hyllats på sociala medier. På bilden sitter Penny i bikini och visar upp sin kropp i olika vinklar med texten: “Everything you see I owe to spaghetti”. För henne är det inga konstigheter och hon menar att alla influencers borde göra liknande. Till Expressen säger hon att det är tråkigt med dem som vill ge uttryck för ett “perfekt liv” trots att verkligheten ser annorlunda ut.

– Jag känner nästan att jag har en skyldighet inför mina följare att de vet hur jag ser ut på riktigt. Vem som helst får rullar på magen när de sitter ner, det är bara härligt, säger hon.

Att bilden har väckt uppmärksamhet tycker Penny bara är kul, “Vågat, vackert och verkligt” är en av alla hyllningskommentarer från hennes följare.

– Det är jättekul att det blir en stor grej, men jag önskar att det vore helt naturligt, säger hon vidare i intervjun med Expressen.

Tummen upp för Penny som går mot normen – här ser du det hyllade Instagram-inlägget.

Foto: Instagram @pennyparnevik 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!