Nöje

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifter sig igen – här är allt vi vet

Bröllopslycka – igen! Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ska fira sin kärlek än en gång, denna gång i ett destinationsbröllop. “Det kommer att vara på soligare breddgrader”, berättar Wahlgren för Hänt.

Foto: Rasmus Lindahl

Det var i december förra året som Pernilla Wahlgren och hennes Christian Bauer sade “ja” till varandra under en hemlig ceremoni i Lidingö kyrka. Nu står det klart att det blir ännu ett bröllop för de lyckliga tu – något som Wahlgren berättar mer om i en intervju med Hänt.

“Vill ha en jättestor bröllopsfest”

För de som är nyfikna på bröllopet kommer Pernilla med goda nyheter: det är nämligen möjligt att vi kommer få ta del av det i Wahlgrens värld.

“Vi vill ju ha en jättestor bröllopsfest, och då är det möjligt att vi kommer att filma lite mer”, säger hon till Hänt på Warner Bros pressträff.

Tv-personligheten avslöjar att firandet kommer äga rum “på soligare breddgrader”. Gällande närmare detaljer är hon dock förtegen, även när det kommer till gästlistan:

“Det där är ju jobbigt alltså, man vill inte ha för många samtidigt som man ju vill bjuda alla härliga människor i ens liv. Men det vet ju alla som har gift sig, det är ju en ångest den där gästlistan. Har man glömt någon? Man vill inte ha för många heller, det får inte kännas opersonligt.” 

Första gången som Wahlgren och Bauer gifte sig bar Pernilla en klänning från märket Needle & Thread vars ordinarie pris ligger på 9 500 kronor – ett oväntat prisvärt val, ansåg många.

Foto: Rasmus Lindahl

För Hänt berättar Wahlgren att hon inte heller denna gång kommer att lägga en förmögenhet på klänningen, utan att priset kommer vara “under femsiffrigt”:

“Onödigt att lägga hundratusentals kronor på en bröllopsklänning som jag använder en gång”, säger hon.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!