Nöje

Pernilla Wahlgren – “Jag är gjord för att göra reality”

Pernilla Wahlgren gästade nyligen TV4:s Nyhetsmorgon för att berätta om den kommande trettonde säsongen av Wahlgrens värld. I intervjun visades klipp från den kommande säsongen och Pernilla berättade även vad som krävs för att kunna göra reality-tv.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

När Pernilla Wahlgren gästar Nyhetsmorgon för att berätta om den trettonde säsongen av succérealityn “Wahlgrens värld” berättar hon om perioden då hon varit boende i dottern Biancas lyxlägenhet som annars stått tom. Pernilla har själv varit mitt uppe i ett husbygge som skapat ett glapp på ett års tid mellan hennes olika bostäder.

Har flyttat ihop med fästmannen

Idag har Pernilla flyttat in i sitt nya hus, där hon bor med fästmannen Christian Bauer. På frågan om hur han har hanterat att komma in i den stora familjen som ständigt följs av kameror berättar Pernilla att han har tagit det bra, och varit en stor tillgång till serien. “Jag håller på så länge jag tycker att det är kul, så länge alla andra runt mig tycker att det är kul och så länge tittarna tycker att det är kul”, säger hon i intervjun.

Foto: TV4

Läs även:

Pernilla Wahlgren och Christian Bauers möbelbråk – fick inte ta med sig stol till Villa Wahlgren.

Pernilla Wahlgrens lyxiga villa på Lidingö är klar – spana in bilderna här!

Men för att leva ett liv följd av kameror krävs lite skinn på näsan, säger Pernilla i intervjun. “Jag är väldigt öppen med mitt privatliv”, säger hon men berättar samtidigt att man då inte kan ta åt sig för mycket av vad andra säger. “Jag är väldigt bjussig och bryr mig inte så mycket om vad andra tycker”, säger hon.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!