Nöje

Philippa Parnevik uppmärksammade kvinnodagen med nakenbild – “still not asking for it”

Igår på den internationella kvinnodagen postade Philippa Parnevik en bild på sin nakna kropp på sociala medier med hashtaggen #internationalwomensday – och som vanligt flödar kommentarerna med både pepp och kritik. 

philippa_parnevikFoto: Instagram/ @philippaparnevik

Igår var det den internationella kvinnodagen och Philippa Parnevik var en av alla kvinnor som valde att uppmärksamma dagen på sociala medier. Med texten “still not asking for it #internationalwomensday” postade Philippa en bild på sin nakna kropp.

“Vågade bilder”, “you go girl” och “starkt gjort” är några av de positiva kommentarerna i kommentarsfältet, men nakenbilden har också medfört en hel del kritik och diskussioner. Tidigare har systern Peg Parnevik lagt upp en bild på sin rumpa där hon säger att hon inte vill sexualiseras eller objektifieras. Men båda systrarna verkar fortfarande vara öppna med att visa upp sin kropp på sociala medier. “Bara för att jag lägger ut “nakenbilder” betyder det INTE att jag inte respekterar mig själv”, svarar Philippa på en kommentar i inlägget.

Här kan du se Philippas “nakenbild” på Instagram.

still not asking for it. #internationalwomensday

Ett inlägg delat av Philippa Pebble Peach Parnevik (@philippaparnevik)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!