instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Presenttips till den nyinflyttade!

Av: Metro Mode

Känner du någon som precis flyttat in i ett nytt hem? När man är nyinflyttad finns det en hel mängd saker man uppskattar extra mycket att få i present. Nedan listar vi perfekta presenttips för den nyinflyttade!

Foto: Scandi Living

Som nyinflyttad finns det vissa saker som uppskattas lite extra mycket. Nedan delar vi våra tips på de bästa presenterna för den som precis har flyttat in i sitt nya drömhem!

Tidlösa mattallrikar

Porslin är alltid en vinnare när det kommer till presenter till någon som ska bygga bo på nytt ställe. Försök hitta vackra mattallrikar som matchar personens övriga inredning – annars är stilrent och tidlöst ett säkert kort!

Bestickfavoriter

En annan uppskattad present är snygga och stilfulla bestick till besticklådan! Satsa även här på en tidlös klassiker, vackra bestick behövs i alla hem!

Mjuka och värmade plädar

En mjuk och värmande filt är också ett säkert kort för den nyinflyttade. Försök hitta en behaglig färg som matchar den nyinflyttades stil. Även här är det helt klart en fördel att satsa på stilrent och neutralt.

Vackra ljuslyktor/ljusstakar

Finns det något som skänker så mycket mysfaktor åt ett hem som vackra ljuslyktor och ljusstakar i överflöd? Ge den nyinflyttade något vackert att sätta levande ljus och värmeljus i, en perfekt julklapp som lyser upp hemmet på allra bästa vis i vintermörkret.

Vackra kaffekoppar

Att dricka sitt morgonkaffe ur en riktigt fin kopp höjer morgonstämningen med många procent! Unna den nyinflyttade ett par vackra och tidlösa koppar för deras favoritdryck!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår