Till ca. 12 bitar behöver du:
- 85 g steviachoklad (dark)
- 70 g jordnötssmör, creamy eller crunchy beroende på vad du gillar
- 2 msk kokossocker
- 1/2 msk kokosolja
Gör så här:
1. Smält chokladen i ett vattenbad och ställ den åt sidan. Den ska vara smält men gärna kladdig, om den är för lös blir det nämligen ett för tunt lager med choklad.
2. Gör i ordning ett nytt vattenbad med nötsmöret, kokossockret och kokosoljan. Rör runt tills kokossockret smält. Ställ i ordning några minimuffinsformar, knäckformar eller ischokladformar på ett fat (ju mindre formar du har, desto fler bitar blir det).
3. Ta en liten sked eller pensel och pensla eller bre choklad i hela formen, ett så tjockt lager som möjligt. När du penslat alla formerna med choklad lägger du i en klick nötsmör. Toppa sedan med lite ringlad choklad. In i kylskåpet i minst 1 timme. Pudra med lite kakao i en sil eller tesil på toppen innan servering för extra fint fika.
4. Ät och njut!