Toast med vispad chevré, gulbeta och honung
Laga den perfekta toasten med vispad chèvre, gulbeta och honung. En perfekt lyxig macka som förgyller vilken vardagskväll eller fest som helst!
Laga drömmarnas smörgås med härligt smakrik chèvre, mjuk gulbeta och honung på krispigt surdegsbröd. Den garanterar succé på matbordet! Spana in det härliga receptet nedan!
Toast med vispad chevré, gulbeta och honung
2 personer
Du behöver:
Två skivor gott surdegsbröd
Chèvrekräm:
1 chèvre
3 msk 10% yogurt
Nypa salt
Skvätt olivolja
1/2 tsk pressad citron
1 gulbeta
Salt & peppar
Olivolja
Honung
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Tvätta & skiva gulbetan och ringla över lite olivolja, salt och peppar.
Baka gulbetan mitt i ugnen ca 15-20 minuter.
Mixa ingredienserna till chèvrekrämen. Rosta brödet och bygg smörgåsen. Toppa med en kvist färsk ört, salt, peppar och lite honung. Njut!
Fotograf: Instagram @consciouskitchenstories