instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Lekande lätt zucchini-lasagne i brödform

Av: Metro Mode

Det här receptet på zucchini-lasagne har blivit hejdlöst populärt på sociala medier, och inte undra på: det är både snabbt, enkelt och fantastiskt gott! Så här svänger du snabbt ihop zucchini-lasagne lagad i brödform.

Foto: Hungry Happens

Vem älskar inte en god lasagne? Nedanstående video och recept visar hur du snabbt och enkelt lagar zucchini-lasagne i brödform, en rätt som har fått tummen upp av tusentals användare på Instagram.

Så gör du zucchini-lasagne i brödform

Att receptet inte kräver mängder av ingredienser är en klar fördel: med två medelstora zucchini och lite ost har du i stort sett allt du behöver för denna läckra rätt (prosciutto är frivilligt och kan uteslutas för dig som vill göra en vegetariskt version).

Ett tips är att skiva zucchinin så tunt som möjligt – överväg att använda en osthyvel. Om du gör versionen med prosciutto så kan du med fördel skrynkla till den lite för att skapa volym. Sist men inte minst, snåla inte med osten!

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Stella Drivas | HungryHappens 🇬🇷🇺🇸🧿 (@hungry__happens)

Source: Hungry Happens

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår