instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Reseguide: Barcelonas hetaste stadsdel – du måste besöka trendiga El Born i sommar

Av: Metro Mode

“Motsvarigheten till New Yorks Brooklyn stavas El Born.” Ja, det är i alla fall vad Metro Modes krönikör Ebba Bergren säger! Efter att ha spenderat många timmar i Barcelona är hon numera en expert på staden. Här tipsar hon dig om ställena du måste besöka, maten du borde äta och drinkarna du kommer vilja dricka! 

Foto: Ebba Berggren & Johan Mouchet / Unsplash

De gotiska området El Born är Barcelonas svar på Brooklyn i New York. Här finns många udda butiker, kaféer och restauranger där typisk traditionell tapas får konkurrera med burgare-hak och moderna cocktailbarer. Precis som många andra storstäder har hipsterkulturen svept över staden och i El Born med sina gotiska arkitektur kryllar det av trendiga ställen. När du behöver en paus från turiststråket Las Ramlas och när du är redo att stoppa undan den gula Forex-plastpåsen med nystrukna euro-sedlar så är El Born väl värt ett besök – här är tipsen på ställena du inte får missa!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår