Nöje

Ricky Martin anklagad för sexuellt utnyttjande av sin systerson, 21, – riskerar upp till 50 års fängelse

Ricky Martin riskerar upp till 50 års fängelse för övergrepp i hemmet i samband med ett påstått sexuellt förhållande med sin 21-åriga systerson, Dennis Yadiel Sanchez.

Foto: Instagram @rickymartin

Hade sexuell relation med sin systerson

Tidigare i juli fick artisten Ricky Martin ett besöksförbud utfärdat mot sig i Puerto Rico. Enligt lokala medier gällde förbudet en tidigare pojkvän till Martin, även om identiteten inte varit känd. Bakgrunden till besöksförbudet var anklagelser om våld i hemmet.

Enligt nya rapporter ska Ricky Martin ha haft ett sexuellt förhållande med sin 21-åriga systerson, Dennis Yadiel Sanchez i sju månader, som just identifierats som den person som lämnat in ett besöksförbud mot honom på grund av påståenden om förföljelse och övergrepp i hemmet. (Dennis Yadiel Sanchez är son till Martins halvsyster Vanessa).

Martins systerson hävdar att Ricky Martin inte tog avslutandet av relationen bra och började därför förfölja honom utanför hans hem och terrorisera honom via telefon och sms. Dessutom hävdade Sanchez att han led av både fysisk och psykisk misshandel under förhållandet. Ricky Martin riskerar upp till 50 års fängelse enligt Puerto Ricas lag, om han döms. Målet inleds den 21 juli.

Nekar till anklagelserna

Ricky Martin nekar till anklagelserna om att han någonsin haft en relation med sin systerson, Dennis Yadiel Sanchez, och menar att systersonen har psykiska problem.

Foto: Twitter @rickymartin

“Tyvärr kämpar personen som gjorde detta påstående med djupa psykiska utmaningar. Ricky Martin har naturligtvis – och skulle aldrig vara – inblandad i någon form av sexuell eller romantisk relation med sin systerson.”

“Påståendet är inte bara osant, det är äckligt. Vi hoppas alla att den här mannen får den hjälp han så akut behöver. Men mest av allt ser vi fram emot att detta hemska ärende avskrivs så snart en domare får titta på all fakta, har representanter till sångaren sagt till Daily Mail.

Jwan Yosef och Ricky Martin Foto: Instagram @rickymartin

Lever med sin man Jwan Yosef

Efter superhits som bl.a. Livin ‘La Vida Loca’ från 1999 drog sig Ricky Martin undan från rampljuset för att bli pappa.

Ricky Martin välkomnade tvillingpojkarna Matteo och Valentino via en surrogat 2008. I mars 2010 kom artisten ut som homosexuell via sin hemsida och 2016 under De Ellen DeGeneres berättade han hur han hade träffast sin partner Yosef och visade glatt upp förlovningsringen.

I januari 2018 gifte sig paret och i december samma år meddelade paret att familjen utökats av lillasyster Lucia Martin-Yosef. I oktober 2019 välkomnade paret även sonen Renn Martin-Yosef.

Foto: Instagram jwanyosef

Källa: Hello Magazine, Independent

Foto: Instagram @rickymartin

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!