instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Så firade kändisarna Alla Hjärtans Dag 2021

Av: Metro Mode

Tillbringade du 14 februari traditionsenligt med röda rosor, choklad och hjärtan eller kanske i soffan framför Netflix? Kändisarna bjöd på allt det och mycket mer – så här spred de kärlek under Alla Hjärtans Dag 2021!

Foto: Instagram @reesewitherspoon/@davidbeckham

Vi ser aldrig så många män som köar utanför blomsterbutiker som på alla hjärtans dag, så kom ihåg att oavsett hur du spenderade den (eller andra dagar) så är du älskad av många! Kändisarna bjöd visserligen på vissa storslagna firanden, men också mer lågmälda sådana i hemmets lugna vrå. Se några av dem nedan!

Så firade kändisarna alla hjärtans dag 2021:

John Legend bjöd på en konsert inför alla hjärtans dag från hemmet i Beverly Hills – och delade även med sig av sin och frun Chrissy Teigens kärlekssaga!

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av John Legend (@johnlegend)

Även Heidi Klum fick en maffig bukett från maken Tom Kailitz!

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Heidi Klum (@heidiklum)

Alex Rodriguez delade även han en fin kärlekshyllning till frun Jennifer Lopez! Han tackar henne för att hon släppte in honom i sitt hjärta, och på en livslång resa!

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Alex Rodriguez (@arod)

Blake Lively hyllade sin man Ryan Reynolds genom att delade denna söta video när han färgar hennes hår under lockdown! Vem visste att Ryan var en man med så många talanger!?

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Blake Lively (@blakelively)

Se fler kändisfiranden och kärleksförklaringar nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår