instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Så underlättar du långflygningen med barn

Av: Metro Mode

Många föräldrar oroar sig inför långflygningar med barn, och av den anledningen väljer de istället destinationer med kortare restid. I själva verket finns det flera fördelar med långflygningar. Nedan delar vi Finnairs tre bästa tips inför en långflygning med barn.

Foto: Unsplash

Att resa med småbarn kan vara extra stressigt för många. Men faktum är att långflygningar ofta kan vara fördelaktiga då barnen får möjlighet att hinna varva ner på ett helt annat sätt än på kortare flygningar. Spana in de tre tipsen nedan för en enklare långflygning tillsammans med ditt barn!

Tre tips på hur du underlättar långflygningen med ditt barn

En av de största farorna som kan göra en långflygning med barn stressig är brist på underhållning. Förbered gärna underhållning som filmer, tv-serier, musik och spel. Det kan också vara bra att förbereda sig med en kortlek eller spel i reseformat. Även målarböcker eller annan fysisk aktivering kan vara bra att variera med.

En annan risk med långflygningar är att hunger får humöret att svikta. Se till att ha med lite extra tilltugg eller köp med ett favorit-mellanmål. Om du reser med småbarn rekommenderas att ta med egen barnmat.

Det kan vara en smart idé att ta med egna våtservetter för att rengöra ytor vid behov. Framförallt kan det vara bra för att rengöra barnens händer före och efter mellanmålen. På så vis slipper ni flytta runt i kabinen för att besöka badrummen och tvätta händerna.

Nedan hittar du sällskapsspelen som är perfekta för flygresan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår