Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Samanthas pojkvän Smith Jarrod är helt klart “team Sarah Jessica Parker”

Det har längre ryktats om att relationen mellan Sex and the City-skådespelerskorna Sarah Jessica Parker och Kim Cattrall minst sagt är infekterad. Det verkar inte heller bli bättre – nu har nämligen Jason Lewis, som spelar Samanthas pojkvän Smith Jarrod, valt Parkers sida. 

Foto: Getty Images/Patrick McMullan & REX/Craig Blankenhorn

Länge har det ryktats om att Sarah Jessica Parker och Kim Cattrall är ovänner och under de senaste månaderna har det blivit tydligt att allt inte står helt rätt till mellan de båda SATC-bästisarna. Det hela började när Catrall förlorade sin bror och Parker i flera uttalanden beklagade sorgen samtidigt som hon pratade med reportrar om en uppföljare till SATC, en uppföljare Cattrall länge hävdat inte kommer hända. Läget hettade till ordentligt då Cattrall i ett Instagram-inlägg påminde Parker om att de aldrig varit vänner och bad henne att inte utnyttja familjens tragedi för att själv framstå som en bättre person. Parker svarade sedan på kritiken i en intervju där hon hävdade att hon och Cattrall aldrig bråkat, eftersom hon inte gett Catrall någon respons.

För ett tag sedan eskalerade situationen ytterligare när Jason Lewis i en intervju fick frågan vad han tänker kring skådespelarnas relation. Han verkade inte vilja kommentera bråket men lovordade Parker.

– Om du inte kan säga något snällt, säg ingenting alls. Lyssna, jag måste säga att Sarah alltid var så underbar och ett sådant fullbordat proffs. Och jag tror att folk ska minnas deras elegans och de saker som de har fått. Och jag kommer att stanna där för jag har inget bra att säga, sa Lewis.

Han fick då frågan om han tillhörde “team Sarah”.

– Jag måste nog säga ja. Vilken graciös kvinna, hon var alltid så snäll mot mig, svarade han.

När han fick frågan om de andra inte varit snälla mot honom undvek han att svara genom att återigen trycka på hur snäll Parker varit. Lewis verkar uppenbarligen inte vilja prata om Cattrall, men hans val av sida är ändå tydligt. Kolla in intervjun själv nedan!

Källa: Vouge

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!