instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Se Céline Dion och Steve Aokis framträdande med “My heart will go on” (WOW!)

Av:

Det är svårt att inte få gåshud när vi hör Céline Dion sjunga “My heart will go on” – ni vet den där fantastiska låten från Titanic? Kolla in klippet nedan när Céline sjunger den klassiska låten och samtidigt släpper loss till en Steve Aoki-remix!

Foto: REX

Annons

Vi trodde aldrig att vi skulle få se Céline Dion och Steve Aoki i ett framträdande ihop – men det är bättre än vi någonsin kunde ha anat! Till en början sjunger Céline den välkända Titanic-låten och når de höga tonerna som får oss att rysa. Cirka fyra minuter in i framträdandet (4:19), ser vi Aoki i Dj-båset och han ger låten ett riktigt party-lyft! Vi ser Céline som vi aldrig tidigare sett henne och hon släpper loss rejält till beatet!

Uppträdandet ägde rum på nattklubben Omnia i Las Vegas för att samla in pengar och hedra offren i Las Vegas-skjutningen tidigare i år. Kolla in klippet nedan (Céline börjar sjunga ca 1:23 minuter in i klippet)!

 

Källa: W Magazine

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår