Nöje

Chokladälskare, se hit! Få betalt för att åka på roadtrip i USA och äta massor av choklad

Vi blir nästan dagligen överrösta med nyheter om nästan osannolika drömjobb, som professionell sovare, fyrvaktare och så vidare. Nu är det dags igen och den här gången är det kanske drömmigare än någonsin. Du ska nämligen åka på roadtrip och äta choklad!

Foto: Unsplash

Det är det Amsterdambaserade chokladföretaget Tony’s Chocolonely som är på jakt efter en Chocotruck-kapten och två Choco Co-Piloter. Inte direkt en tråkig jobbtitel att ha, eller hur? Jobbet går ut på att åka i en Chocotruck (en bil full med choklad) genom USA och så klart äta choklad. Okej, vad är det för ett jobb? Jobbet är faktiskt lite viktigare än att bara äta choklad. Enligt Tony’s Chocolonely är syftet med roadtrippen att uppmärksamma chokladföretagets kamp mot slaveri och barnarbete vid chokladodlingar i Västafrika. Så medan du åker runt och äter choklad, sprider du ett viktigt budskap.

För att få bli en Chocotruck-kapten så måste du ba tillstånd att jobba i USA, vara över 21 och ha ett körkort. När du väl blir kapten över choklad-bilen så kommer du åka runt till 10 olika städer i USA under fyra månader. Några av städerna du kommer besöka är, Los Angeles, San Francisco, Austin och Chicago. Om du känner att detta är ett jobb för dig, måste du skynda dig. För sista ansökningsdagen är den 12 februari.

Källa: Thrillist.com

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!