Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

SodaStream lanserar nästa generationens bubbelvattenmaskiner

Snygg och elegant design i kombination med innovation har varit viktiga inslag i skapandet av SodaStreams nya bubbelvattenmaskiner. Tack vare lanseringen av de tre nya maskinerna kommer det att vara enkelt att hitta en passande produkt för alla som vill ha en mer hållbar vardag.

Foto: Soda Stream

Nästa generationens bubbelvattenmaskiner från SodaStream lanserades under våren 2022 och finns tillgängliga i de tidlösa färgerna svart och vitt. Samtliga tre maskiner är designade med SodaStreams innovativa Quick Connect Cylinder-teknik, vilket gör det möjligt att montera kolsyrecylindern med ett enkelt klick istället för att behöva skruva fast den.

Foto: Soda Stream

Utöver SodaStreams innovativa teknik har fokus legat på att skapa en design som är både klassisk och elegant. De nya maskinerna Duo, Terra och Art är speciellt utvecklade för att passa alla typer av användare som vill minska sin användning av engångsplast. Med alla tre bubbelvattenmaskiner ingår även diskmaskinssäkra och BPA-fria plastflaskor.

Spana in nyheterna nedan! Kanske är det något att lägga under granen?

SodaStream DUO KÖP

SodaStream DUO

Duo är den första maskinen som kan tillsätta bubblor i både BPA-fria plastflaskor och glasflaskor. Den levereras med en elegant glasflaska som kan användas som en fin detalj på middagsbordet. Allt för att förbättra serveringen ytterligare. Maskinen har en modern industriell design som passar perfekt i alla typer av kök. Dess kompakta design gör dessutom att den enkelt får plats i kökets hyllor och skåp. Maskinen tilldelades RED DOT-priset 2021 för sin enastående produktdesign.

Pris: 989 kronor.

KÖP

Nästa bild
SodaStream Terra KÖP

SodaStream Terra

Terra är en uppgraderad version av varumärkets bästsäljare Spirit, och här har man lagt ett ännu större fokus på användarvänligheten med en större kolsyreknapp. Maskinen kommer i en vacker design med en mix av olika texturer och matta ytor och kommer att finnas i färgerna svart och vitt.

Pris: 499 kronor.

KÖP

Nästa bild
SodaStream ART KÖP

SodaStream ART

Art har en snygg design som ger köket ett modernare uttryck. Det är också den enda maskinen från SodaStream som är utrustad med en spak för tillsättning av kolsyra, vilket erbjuder en ny och unik användarupplevelse. Med hjälp av spaken kan du enkelt bestämma hur mycket bubblor du vill tillsätta i drycken. Maskinen kommer att finnas tillgänglig i de tidlösa färgerna svart och vitt.

Pris: 999 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!