Nöje

Sofia Ståhl om livet med Tareq Taylor efter ett år tillsammans: “Intensivt”

I en intervju med Aftonbladet berättar Sofia Ståhl om det intensiva år som hon och Tareq Taylor har haft sedan de blev tillsammans i oktober 2021. “Vi blev båda lite tagna på sängen”, säger hon.

Foto: SVT

Kändiskocken Tareq Taylor och hans kärlek Sofia “PT-Fia” Ståhl träffades för första gången 2019 då de jobbade tillsammans i programmet Lyckomaten. Därefter följde ett långt uppehåll utan kontakt – fram till pandemin, då Taylor hörde av sig gällande ett nytt projekt:

“Under pandemin var det så tydligt att saker började se annorlunda ut för väldigt många människor och då föddes idéen till en mediastudio i Malmö för bland annat film och tv och podcaster”, säger Taylor till Aftonbladet. “På vägen insåg jag att verksamheten behövde mer kompetens än jag hade. Då kom hälsa in i fokus och jag kontaktade då Sofia och frågade om hon ville hänga på.”

Sofia Ståhl om ryktena: “Tar det med ro”

Idag har Ståhl och Taylor en både kärleksrelation och står inför att börja jobba tillsammans på nytt. De har fått flera förfrågningar om att göra ett gemensamt tv-program, men ett annat projekt ligger troligtvis närmare i tiden: nästa höst kommer de nämligen att föreläsa tillsammans under titeln ”Lämna disken och hångla istället”.

“Det är spännande som fasiken, säger Taylor om föreläsningen, vars titel är densamma som Ståhls nya bok som kommer ut om ett par månader.

Paret, som firade ett år tillsammans den 10 oktober, berättar även att det senaste året har präglats av den stora uppmärksamhet som relationen har fått i media:

“Det har varit intensivt och extremt mycket skriverier. Vi blev båda lite tagna på sängen”, säger Ståhl till Aftonbladet. “Igår läste jag exempelvis att jag var gravid igen. Det har jag läst flera gånger det senaste året fast jag absolut inte har varit gravid. Vi har också gjort slut flera gånger enligt skvallerpressen. Men jag tar det ändå med ro.”

Foto: SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!