Nöje

Sophie Turner har gått vidare – med brittisk aristokrat

Har Sophie Turner hittat kärleken på nytt? I bilder publicerade av Page Six syns skådespelerskan kyssa britten Peregrine “Perry” John Dickinson Pearson, som är av adlig börd.

Foto: Shutterstock

I september berättade Sophie Turner och Joe Jonas att de hade separerat, detta i ett gemensamt uttalande på sina respektive konton på Instagram.

“Efter fyra underbara år som gifta har vi gemensamt beslutat oss för att i vänskaplig anda avsluta vårt äktenskap. Det finns många spekulationer om varför men, detta är verkligen ett gemensamt beslut och vi hoppas innerligt att alla kan respektera vår önskan för vårt och våra barns privatlivs skull”, löd uttalandet.

Turner och Jonas gifte sig 2019 och har döttrarna Willa och Delphine tillsammans. Jonas ansökte om skilsmässa i början av september i år, något som utlöste en vårdnadstvist då de äkta makarna inte tycktes vara överens om vilket land barnen skulle bo i.

Sågs kyssas i Paris

Nu verkar det som om Turner har gått vidare från sin kända make. I bilder publicerade av Page Six syns Game of Thrones-stjärnan kyssa britten Peregrine “Perry” John Dickinson Pearson, som är son till den fjärde vicomten Cowdray. 

Ögonblicket fångades på bild när Turner och Pearson befann sig i Paris förra helgen. Enligt Page Six sågs de två prata vid ett gathörn innan Pearson tog tag i Turners kappa och kysste henne. Därefter skildes de åt.

Pearson har tidigare varit tillsammans med kung Charles III:s guddotter, prinsessan Maria-Olympia av Grekland och Danmark. De två uppges ha dejtat sedan 2020, men i juli i år uppstod rykten om att de hade gått skilda vägar efter att Pearson inte synts till på prinsessans födelsedagsfirande.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!