Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Stjärnspäckad jubileumssäsong – här är deltagarna i Så mycket bättre 2019

En säsong utöver det vanliga  – det är vad vi kan förvänta oss av årets säsong av “Så mycket bättre”. Nyfiken på vilka som kommer att delta? Ta del av hela listan nedan.

sa-mycket-battreFoto: Eero Hannukainen/TT

I höst är det dags för en ny säsong av “Så mycket bättre” och som vi har längtat! Programmet firar 10 år och det firas genom att programmet har fått sig en liten twist. Den här jubileumssäsongen kommer nämligen inte bli som vilken säsong som helst. Istället för att enbart ha fasta gäster kommer det under den här säsongen endast finnas tre fasta gäster och hela 11 personer som kommer att göra comeback i olika avsnitt.

Det är helt enkelt en stor skara artister som vi kommer att få möta under hösten. Några av artisterna som vi kommer att få äran att få se och lyssna på i alla program är Petter, Magnus Uggla och Miss Li. I det första avsnittet kommer trion att gästas av en toppen-kvartett i Jill Johnsson, Jason ”Timbuktu” Diakté, Petra ”September” Marklund och ingen mindre än Orup. Känner du peppen? Vi med! Nedan har vi listat årets deltagare i Så mycket bättre.

Årets deltagare av Så mycket bättre 2019:

Petter  – Fast deltagare

Magnus Uggla – Fast deltagare

Miss Li – Fast deltagare

Jill Johnsson – Gäst

Danny Saucedo – Gäst

Jason “Timbuktu” Diakté – Gäst

Petra “September” Marklund – Gäst

Ebbot Lundberg – Gäst

Orup – Gäst

Tityo – Gäst

Carola Häggkvist – Gäst

Niklas Strömstedt – Gäst

Little Jinder – Gäst

Sven-Bertil Taube – Gäst

 

Källa: Elle

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!