instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Checklista inför studenten

Av: Metro Mode

Har du det som behövs inför utsprånget? När juni blommar springer studenterna ut och det finns några saker som kan förbereds för att ge studenten en oförglömlig dag. Nedan listar vi det du inte får missa!

Foto: Bubbleroom

1. Nallar och studenthängen

Saker att hänga runt halsen på studenten är alltid uppskattat och roligt. Det behöver inte vara just en nalle, det kan vara ett annat gulligt gosedjur, eller kanske en kapsylöppnare!

2. Studentflagga

Både studentflaggor och sverigeflaggor är ett festligt inslag vid studentfirandet!

3. Tuta och visselpipa

Tar man studenten får man gärna höras ordentligt. En studentvisselpipa med blågult band är ett roligt alternativ, eller varför inte en metafor, studenthorn eller studenttuta?

4. Konfettibomb

Det blir extra roligt att springa ut till ett regn av konfetti, köp en konfettibomb eller mindre varianter till champagnefrukosten.

5. Uppblåsbara saker

Det finns mängder av roliga uppblåsbara alternativ att hänga på studenten, kanske en zebra, ett lejon eller en gigantisk krokodil?

6. Dekorera studentskylt

Har du fixat en studentskylt men vill ge den det där lilla extra? Klistra fast lite blågula ballonger och serpentiner för extra festlig stämning.

7. Extra studentmössa

Köp en extra studentmössa att använda under själva firandet på kvällen, så att den riktiga slipper försvinna i vimlet eller bli fläckig och förstörd!

Se de perfekta studentdekorationerna från Buttericks nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår