instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Succéförfattaren bakom Bridgerton är tillbaka med ny serie

Av: Metro Mode

Julia Quinn är tillbaka med en fristående spinoff-serie från Familjen Bridgerton. I höst släpps de första två delarna av historien som också utspelar sig i 1800-talets London.

Quinn har skrivit 35 romaner och hennes böcker har legat överst på New York Times bestsellerlista och översatts till 30 språk. Succéböckerna om familjen Bridgerton, som släpptes som tv-serie på Netflix i slutet av förra året, har sålt i över 400 000 exemplar bara i Sverige, och nu kommer alltså författaren med en ny serie som utspelar sig under samma tidsepok.

Musikalisk föreställning för Londons societet

Den nya serien handlar om familjen Smythe-Smith och utspelar sig i 1800-talets London. Varje år sätter familjen upp en musikalisk föreställning som drar till sig hela Londons societetsällskap. Det faktum att ingen av familjemedlemmarna kan skådespela speciellt bra leder till många komiska situationer.

“Familjen Bridgerton har tagit de svenska läsarna med storm och den nya serien, Smythe-Smith-kvartetten är en spinoff som rör sig i samma universum. Vi är säkra på att de svenska läsarna och lyssnarna kommer att ta medlemmarna i den mycket speciella Smythe-Smith-kvartetten till sina hjärta”, säger Ebba Östberg, förläggare.

Kommande böcker i serien är:

Som i en dröm

släpps 16 augusti

En natt som denna

släpps 17 november

Summan av alla kyssar

släpps 1 mars 2022

The Secrets of Sir Richard Kenworthy

släpps 2 maj 2022

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår