Nöje

Sylvester Stallones fru Jennifer Flavin ansöker om skilsmässa efter 25 år tillsammans

Nu separerar Sylvester Stallone och hans fru sedan 25 år tillbaka, Jennifer Flavin. “Även om vi inte längre kommer att vara gifta så kommer jag alltid att uppskatta det över 30 år långa förhållande som vi delade”, säger Flavin till People.

Foto: Shutterstock

Det var under fredagen den 19 augusti som Sylvester Stallones fru, Jennifer Flavin, lämnade in en ansökan om skilsmässa till en domstol i Palm Beach County, Florida.

“Jag är ledsen att meddela att jag efter 25 års äktenskap har ansökt om skilsmässa från min man Sylvester Stallone”, säger den före detta modellen till People. “Även om vi inte längre kommer att vara gifta så kommer jag alltid att uppskatta det över 30 år långa förhållande som vi delade, och jag vet att vi båda är engagerade i våra vackra döttrar.”

Foto: Instagram @jenniferflavinstallone

Var otrogen med supermodell

Sylvester Stallone och Jennifer Flavin träffades 1988. Hon var då 19 år, medan han var i 40-årsåldern. 1994, efter sex års förhållande, gjorde Stallone slut med Flavin genom ett brev. Det visade sig att han hade varit otrogen med supermodellen Janice Dickinson.

Året därpå hittade Stallone och Flavin dock tillbaka till varandra och 1997 gifte paret sig i Storbritannien.

“Jag är i sjunde himmeln. Sylvester bara strålar”, sa Flavin enligt hennes bror Patrick som berättade om bröllopslyckan för People.

Foto: Instagram @jenniferflavinstallone

Har tre barn tillsammans

Sylvester Stallone och Jennifer Flavin har tre barn tillsammans: Sophia, 25, Sistine, 24, och Scarlet, 20. Stallone har dessutom sönerna Sage och Seargeoh från sitt första äktenskap med skådespelerskan Sasha Czack.

Foto: Instagram @jenniferflavinstallone

Skådespelaren har genom sin talesperson, Michelle Bega, sagt följande om separationen i ett uttalande till HollywoodLife:

“Jag älskar min familj. Vi håller på att lösa de här personliga frågorna vänskapligt och privat.”

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!