Nöje

Taylor Swift släpper albumet Red igen – strålande popmanifest

Taylor Swifts klassiska album Red har precis kommit ut i ny tappning. Vi tar en titt på hur det nygamla albumet har tagits emot.

Foto: Instagram @taylorswift

Idag har Taylor Swift släppt sin nyinspelning av albumet Red från 2012. Red är ett av de album som Swift bestämt sig för att spela in igen efter att hon förlorat rättigheterna till en stor del av sin tidigare musik.

Samarbetade med Ed Sheeran

Det nya albumet innehåller hela 30 låtar, däribland nio låtar som inte kom med i det ursprungliga albumet. Red innehåller samarbeten med artister som  Ed Sheeran, Phoebe Bridgers och Gary Lightbody.

Den Grammy-vinnande stjärnans fans är lyriska över nysläppet. Även musikkritiker verkar imponerade av den nya versionen av Red:

“Det är den ultimata versionen av hennes mest strålande ambitiösa popmanifest”, skriver tidningen Rolling Stone som ger albumet fem stjärnor av fem.

Har 89 miljoner följare på twitter

Shamrock Holdings köpte rättigheterna till Swifts sex första album köptes mot sångerskans vilja 2019. Nu är hon alltså i färd att spela in musiken igen, något som enligt henne själv är möjligt tack vare hennes fans.

I samband med dagens nysläpp twittrade hon till sina 89 miljoner följare: “Red är på väg att bli mitt igen, men det har alltid varit vårt.”

Läs även:

Taylor Swift sjunger om självkärlek – se nya musikvideon här!

Taylor Swift överraskar med sång under fansens förlovningsfest – våra hjärtan smälter!

Så mycket tjänar Zara Larsson och andra svenska artister på Spotify.

Källa: CNN

Foto: Instagram @taylorswift

Nästa bild

Foto: Instagram @taylorswift

Nästa bild

Foto: Instagram @taylorswift

Nästa bild

Foto: Instagram @taylorswift

Nästa bild

Foto: Instagram @taylorswift

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!