instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Taylor Swifts konsertfilm kommer till Disney plus

Av: Metro Mode

Är du en “swiftie”? Då har vi goda nyheter! Snart kommer du nämligen kunna se Taylor Swifts uppmärksammade konsertfilm The Eras Tour på Disney plus!

Foto: Disney Plus

Det var i mars förra året som Taylor Swift drog igång sin enormt framgångsrika världsturné “The Eras Tour”. Om du inte har haft turen att knipa biljetter till artistens framträdanden i Sverige i vår så har du nu chansen att ta del av turnén från ditt vardagsrum!

Den mest sålda konsertfilmen genom tiderna

The Eras-turnén består av en ambitiös show där Swift framför hela 44 av sina största hits – från de tidiga country-albumen till den senaste plattan Midnights.

I konsertfilmen Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version) får stjärnans fans uppleva showen från första parkett, inklusive låten “cardigan” och ytterligare fyra akustiska låtar.

Filmen är resultatet av två shower i Kalifornien i augusti 2023. Den hade amerikansk premiär i oktober förra året och är den mest sålda konsertfilmen genom tiderna.

“‘The Eras Tour’ har varit ett sant fenomen som har och fortsätter att hänföra fans runt om i världen, och vi är mycket glada över att kunna ge publiken denna elektrifierande konsert var de än är, exklusivt på Disney+”, säger Disneys vd Bob Iger.

Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version) släpps på Disney+ den 15 mars.

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår