Nöje

Tinder öppnar höstens hetaste mötesplats, Tinder Explore

Tinder öppnar upp sina virtuella dörrar till Explore – den största uppdateringen sedan Swipe-funktionen uppfanns. Explore är en helt ny hub i appen som erbjuder nya interaktiva sätt att använda Tinder och ger medlemmar mer kontroll över vilka de träffar.

I Explore finns bland annat möjlighet att sortera urvalet av profiler baserat på olika intressen och önskemål, samtidigt är det en samlingsplats för ett ständigt växande utbud av sociala upplevelser som nya Hot Takes, Vibes och Swipe Night. Det är alltså en levande plats som ständigt utvecklar nya alternativ för medlemmar att utforska och hitta någon ny, oavsett vad det är en söker.

“En ny generation dejtare efterfrågar mer av oss nu efter pandemin: de vill ha fler sätt att ha kul och interagera med andra virtuellt samt få mer kontroll över vilka de träffar på Tinder”, säger Renate Nyborg, CEO på Tinder “Lanseringen av Explore är ett stort steg mot att skapa en djupare, flerdimensionell, interaktiv upplevelse för våra medlemmar, som breddar möjligheterna för Tinder som en plattform.”

Nu rullas Explore ut internationellt och kommer att finnas tillgänglig för svenska medlemmar redan under nästa vecka, med start på måndag den 10e oktober.

Vid lanseringen är detta tillgängligt i Explore:

Läs även:

Redo att hitta kärleken? – Här är de bästa dejtingapparna 2021.

Dejtingapparnas framtid? – Happn lanserar röstfunktion.

Dessa emojis bör du ALLTID undvika när du dejtar!

Spela padel och dejta – Tinder öppnar padelbana i Stockholm.

Medlemmar får mer kontroll över vem de träffar

Medlemmar får mer kontroll över vem de träffar

Mix it up – träffas genom intressen
I Explore kan medlemmar hitta potentiella matchningar baserat på olika intressen. Vill du
hitta någon som har fastnat för padel lika mycket som du eller någon som fattar grejen med din något unika musiksmak? Oavsett vad medlemmarna söker kommer de kunna styra mer över vem de matchar med baserat på de olika kategorier och intressen som lanseras löpande i Explore.

Matcha endast med fotoverifierade profiler

I Explore kan medlemmar för första gången välja att endast se och matcha med profiler som
är fotoverifierade och har en blå markering. Fotoverifiering är Tinders mest populära
säkerhetsfunktion som gör det enkelt för medlemmar att verifiera sin profil och sina bilder
med hjälp av avancerad teknik för ansiktsigenkänning/AI.

Nästa bild
En samlingsplats för sociala upplevelser

En samlingsplats för sociala upplevelser

Hot Takes – I samband med lanseringen av Explore presenterar Tinder nya Hot Takes, en helt ny social
upplevelse som för första gången ger medlemmar möjligheten att chatta innan de har matchat. Genom korta sessioner i quiz-format, och med en timer som räknar ner tiden, ställs medlemmar inför valet att gå vidare tillsammans med en profil som en matchning, eller låta tiden rinna ut och istället träffa någon ny.

Hot Takes, som redan har utnyttjats av miljontals medlemmar sedan lanseringen i USA och England tidigare i somras, kommer nu att finnas tillgänglig i Sverige varje kväll mellan kl 18.00 och midnatt i Explore.

Vibes och Swipe Night

När Tinder lanserade sin första sociala livesända upplevelse Swipe Night under hösten 2020
deltog mer än 20 miljoner personer och matchningarna ökade med 26 %. Detta vittnar om
en stor efterfrågan på liknande sätt att träffas. Därför kommer Tinder i år att lansera en helt ny version av Swipe Night och den kommer att finnas i Explore.

Succén med Swipe Night har även banat vägen för andra sociala upplevelser på Tinder och även dessa kommer att finnas samlade i Explore. Tillexempel Vibes, eventet som förekommer en gång i veckan på Tinder som gör det lättare för medlemmar uttrycka sig och bryta isen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!