Nöje

10 olika drycker på brunchbordet som avslöjar din personlighet

Väljer du kaffe till brunchen eller lyxar du till det med en mimosa à la Sex and the city? Med inspiration av Elite daily listar vi tio olika drycker som beskriver hur du är som person baserat på vad du väljer att dricka till söndagsbrunchen!

Foto: Unsplash

Ett bättre sätt att starta morgonen är att bruncha tillsammans med ens bästa vänner en ledig söndag. Men har du någonsin tänkt på att det som ni väljer att dricka till brunchen kan avslöja era personligheter? Är du den som beställer en Bloody Mary, smoothie eller faktiskt bara vatten? Elite daily har listat olika drycker på brunchbordet och hur de kan avslöja hur vi är som personer. Även om det inte finns någon forskning som stöder deras påståenden – kan vi inte låta bli att tänka att det trots allt ligger lite sanning i detta… Ta en titt nedan för att ta reda på om de lyckats klura ut din personlighet baserat på det du dricker på söndagsbrunchen!

1. Du som beställer Mimosa…

En söndagsbrunch med dina bästa vänninor och härlig frukost förtjänar en champagnedrink för en extra känsla av lyx. Enligt Elite daily gillar du som beställer mimosa att det adderar något extra till brunchen och att du vill starta veckan på ett roligt men ändå enkelt och klassiskt sätt. Om du alltid beställer denna cocktail är du väldigt social och ser alltid det positiva i alla situationer.

via GIPHY

2. Du som beställer kaffe…

Vad vore en morgon utan kaffe? Sanningen är att du inte skulle kunna föreställe dig en morgon utan en koffeinkick! Om du är en kaffeälskare är du mer seriös när det kommer till ditt liv och du älskar att ha många bollar i luften och att vara “i farten”. En lugn söndag följt av att sträckkolla serier finns inte på din karta och du har åtminstone ett projekt som du passionerat älskar att jobba med under helgen. Det finns trots allt alltid tid för brunch, men efter det är det dags för äventyr och att få ut det mesta av dagen!

3. Du som beställer te…

Enligt Elite Daily är te-älskaren inte den som drar sig till drama och skvaller. Du behöver inte samma koffeinkick som kaffedrickaren utan du föredrar något enklare samtidigt som du vill dricka något smakfullt. Dina vänner älskar dig för ditt harmoniska sätt att se på livet och den sidan kommer alltid fram under brunchen. Te-beställaren kan vara något blyg och lugnare.

4. Du som beställer juice…

Juice-drickaren är en otroligt genuin person och du låter det driva dig genom dina passioner och i sociala situationer. Du är kär i livet och letar ständigt efter nya äventyr! Det finns inte en enda person som du inte skulle gå ihop med och du har även en mer barnslig sida. En brunch utan juice är för dig otänkbart och morgonen blir genast bättre med en liten sockerkick!

via GIPHY

5. Du som beställer cocktail…

Kan det vara så att brunchstället du går till sitter inne med en hel meny med olika drinkar att välja mellan? Är du den som ständigt letar efter en ny drink till brunchen visar det att du alltid är sugen på att testa nya saker. Det kan också vara så att du reser en hel del i ditt liv och bokar en resa så fort du får en lucka i ditt schema. Personlighetsmässigt är du modig och du har inga problem med att ta risker och våga testa något nytt.

6. Du som beställer Bloody Mary…

Det här är drinken som avslöjar din modiga men även spontana sida. Bloody Mary-drickaren kan även vara den sarkastiska vännen i gänget och dina vänner tycker att du är en rolig prick vid brunchbordet. Du har starka åsikter och har inga problem med att uttrycka dem. Livet har gett dig många erfarenheter och du gillar att se livet som en fest!

7. Du som beställer öl…

Du som gärna beställer öl till söndagsbrunchen ser definitivt söndagen som en rolig dag och lever för uttrycket “Sunday Funday”. Det kan vara så att du väljer något från lunchmenyn istället för pannkakor och våfflor som dina vänner. En sak är säker – du drar en partystämning över hela gänget och du gillar att avsluta veckan på ett roligt sätt. Du hatar när saker och ting är tråkigt och det kan vara så att du är den bland dina vänner som gärna utsätter dem för pranks.

8. Du som beställer vin…

Vin-beställaren uppskattar livet och har en sofistikerad livsstil. Söndagsbrunchen med vänninorna är ett måste för dig och även om vinet kan göra dig lite sömnig en söndag gör det dig ingenting. Resten av dagen hänger du gärna i avslappnad stämning på en uteservering eller så drar du hemåt för att njuta av en powernap. Du är förmodligen ett proffs på att ta hand om dig själv och du hittar alltid nya sätt att unna dig själv på.

via GIPHY

9. Du som beställer smoothie/milkshake…

Det här kan vara den mest uppfriskande drinken på menyn och den avslöjar dig som alltid njuter av de små tingen i livet. Du som beställer smoothie eller milkshake vågar vara annorlunda och gillar att se livet utifrån olika perspektiv. Enligt dig är det trots allt de nya perspektiven som leder till de bästa sakerna i livet!

10. Du som beställer vatten…

Att beställa vatten vid brunchen är ett riktigt power-drag! Det är ett alternativ som är riktigt hälsosamt och superviktigt för dig eftersom din kropp behöver vatten för att fungera på bästa sätt. Du som beställer vatten vet hur du ska hitta balansen i ditt liv och i allt du gör. Du vet även när du ska behålla dina tankar för dig själv och vilka skämt som inte är passande att dra i sociala sammanhang.

Här är alltså tio olika drinkar som avslöjar en hel del om din personlighet enligt Elite daily. Vad tycker du – stämmer det in på dig och dina vänner?

Läs även:

Köper du alltid samma vin? Det här avslöjar ditt vinval om din personlighet.

7 misstag vi alla gör när vi dricker vin.

Källa: Elite Daily

Foto: Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!