Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Tjuvkika på årets Victoria’s Secret Fashion show

VS-victoria's-fashion-show-2015-sneak-peak-tjuvkika
Det är bara en dag kvar tills den stora Victoria’s Secret Fashion Show går av stapeln och förberedelserna är i full gång. För oss dödliga människor dröjer det dock ett tag innan vi får se de vackra skapelserna. Showen sänds nämligen inte förrän den 8 december. Som tur var har både änglar, modeller och Victoria’s Secret själva delat med sig av små sneak peaks från årets show.
 
 

Who's going boho at the #VSFashionShow? #SneakPeek

Ett foto publicerat av Victoria's Secret (@victoriassecret)


I fredags la Victoria’s Secret upp en bild på en blond modell klädd en bohemisk klänning. Efter bara några timmar var modellen på bilden inte hemlig längre. Fler personer hade lyckats lista ut att modellen på bilden är svenska Elsa Hosk. Då började det ryktas om att hon har fått äran att öppna årets show. Om det är sant, återstår att se.
 
 


 
Förra veckan släppte kedjan nyheten att det är ängeln Lily Aldridge som får äran att bära årets fantasy bra. Bh:n är täckt i flera tusen ädelstenar och är verkligen värd sitt namn, fantasy bra. Vi skulle inte tacka nej till att bära den, dock väldigt försiktigt. En BH som är värd 2 miljoner dollar vill man inte ha sönder.
 
 

soon #vsfashionshow2015 #fittings @jeromeduran @victoriassecret

Ett foto publicerat av Candice Swanepoel (@angelcandices)


 
Candice Swanepoel har varit väldigt generös och delat med sig av två bilder från när hon provade årets outfits. Vingarna ser helt magiska ut, årets show kan bli något utöver det vanliga.
 
 

Creeping. #vsfashionshow2015

Ett foto publicerat av Candice Swanepoel (@angelcandices)


 
Ytterligare en bild från Candice Swanepoels utprovning, denna outfit ser helt fantastisk ut. Vi kan verkligen tänka oss hur vacker hon kommer vara i morgon.
 
 

J-10 ⌛️ Are you ready ?! @victoriassecret #excited #fitting #vsfashionshow2015 @ed_razek #segment #Firework @10magazine

Ett filmklipp publicerat av Cindy Bruna (@cindybruna)


 
Cindy Bruna delade också med sig av bilder från hennes utprovning. Att ett tema för årets show är glitter och fyrverkerier går inte att ta fel på efter att ha sett denna ädelstensprydda dräkt. Det är inte många som kan bära upp en sådan här outfit, men Cindy Bruna ser helt magisk ut.
 
 

All that glitters…here's a #sneakpeek of the jewelry you'll see in the #VSFashionShow, created by @eddieborgo.

Ett foto publicerat av Victoria's Secret (@victoriassecret)


 
Så slutligen en bild på en del av alla glittriga smycken som kommer användas under showen. Nu kan vi knappt bärga oss tills vi får se showen. Det är dessutom 20 årsjubileum så förväntningarna är skyhöga, Victoria’s Secret kommer nog inte göra oss besvikna.
 
 
Läs även:
Nykomlingarna och de nya änglarna på Victoria’s Secret Fashion show för 2015
Modellbästisarna Kendall Jenner och Gigi Hadid blir Victoria’s Secrets nya modeller
Se alla 20 år av Victoria’s Secret Fashion Shows
 
Av: Lisa Dahlgren
Foto: Instagram

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!