instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Tre läskande drinkar till julfesten och nyårsminglet

Av: Metro Mode

Julen närmar sig med stormsteg och med den säsongens alla fester. För dig som är på jakt efter läskande drinkrecept till minglet har Schweppers tagit fram tre vinnande drinkar.

Dryckesprofilen Örjan Westerlund, tidigare vinnare av titeln Sveriges Bästa Gin & Tonic och författare till hela 52 böcker om gin, whisky, öl och snaps har tagit fram tre drinkar med Schweppes Selection Mixers.

Håller sig läskande länge

Här finns något för de flesta, oavsett om du föredrar gin, rom, eller är ute efter ett alkoholfritt alternativ. Gemensamt för recepten är att de innehåller Schweppes Selection Mixers som har en hög kolsyrehalt – något som får drinken att hålla sig läskande längre.

Vad är det då för drinkar som Örjan Westerlund har tagit fram? Simply Red är en exotisk, fruktig drink utan alkohol, drinken Pink Floyd innehåller söt jordgubbsgin som balanseras upp av frisk grapefruktjuice, och Let’s be Earnest kombinerar mango och rom i en dryck som för tankarna till Västindien. Samtliga är garanterade succéer på festen!

Här nedan hittar du recepten för de olika drinkarna:

Fler drinkrecept hittar du här!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår